Expo Galerie ‘t Arthuus Loenen GLd.

Van 13 maart t/m 16 mei 2021 exposeer ik mijn schilderijen, stenen beelden en draadsculpturen bij Galerie Beeldentuin ‘t Arthuus. De galerie mag open afspraak. Er zijn ruime openingstijden om iedereen de kans te geven de mooie expositie te bekijken. 7 dagen per week kunt u een afspraak maken voor de uren tussen 11,00-20,00 uur. Er wordt een uur gereserveerd voor elke afspraak, zodat u rustig kunt rondkijken. Bel 06-51447588 of mail naar info@arthuus.nl om een afspraak te maken. Dus komt het zien, u bent van harte welkom! Want in het echt is het natuurlijk veel mooier.

Galerie Beeldentuin ‘t Arthuus, Eerbeekseweg 13a, 7371CA Loenen GLD. http://www.arthuus.nl 06-51447588

Er is meer te zien in de galerie , Maurice la Rooy exposeert met geblazen glas, Onno Dröge met schilderijen en houtsculpturen en Mieke Diekmann met schilderijen en bronzen beelden.

In de beeldentuin vindt u naast mijn beelden ook de beelden van Mieke Diekmann en geblazen glas van Johan de Vries.